Τρόποι Πληρωμής
Μπορείτε να πραγματοποιήσετε την πληρωμή μίας παραγγελίας με τους κάτωθι τρόπους πληρωμής:

1) Με Αντικαταβολή

Με την μέθοδο της αντικαταβολής, μπορείτε να πληρώσετε μία παραγγελία κατά την διάρκεια της παραλαβής της, στην διεύθυνση του παραλήπτη.
Για την μέθοδο της αντικαταβολής ισχύουν όλες οι φορολογικές διατάξεις (για ποσά που η πληρωμή πραγματοποιείται με μετρητά) που αφορούν τα παραστατικά για αγορές προϊόντων από ιδιώτες (αποδείξεις) και τα παραστατικά που αφορούν αγορές προϊόντων από επαγγελματίες (τιμολόγιο πώλησης). Τα παραστατικά που υπερβαίνουν αυτά τα ποσά των φορολογικών διατάξεων που ισχύουν για ιδιώτες και επαγγελματίες, εξοφλούνται μόνο μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό ή μέσω κάρτας.

Σημείωση: Το Κατάστημα διατηρεί το δικαίωμα σε νέους πελάτες ή όποτε το κρίνει σκόπιμο, να απορρίψει την πληρωμή με την μέθοδο της αντικαταβολής μίας παραγγελίας και να ζητήσει πριν την αποστολή της παραγγελίας αυτής, την πληρωμή της με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό ή την πληρωμή της στην έδρα του Καταστήματος.

2) Με Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε την πληρωμή μίας παραγγελίας σας, με κατάθεση σε έναν από τους κάτωθι λογαριασμούς του Καταστήματος και στην συνέχεια να ενημερώσετε το Κατάστημα με τα στοιχεία της κατάθεσης (απόδειξη κατάθεσης), μέσω email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή τηλεφωνικά στο 210 4175700, ώστε να ξεκινήσει η αποστολή της παραγγελίας σας.

Μπορείτε να κάνετε την πληρωμή σας σε έναν από τους κάτωθι Τραπεζικούς Λογαριασμούς του Καταστήματος:

EUROBANK: GR3702600130000880200641613
ΠΕΙΡΑΙΩΣ: GR9301715520006552135954114
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: "Γρηγόρης Φοντούλης & Σια Ο.Ε.".

Σημείωση: Στην κατάθεση μέσω άλλης τράπεζας ο αγοραστής θα χρεωθεί με διατραπεζικά έξοδα.

Παραγγελίες στις οποίες ο αγοραστής έχει επιλέξει τρόπο πληρωμής 'Τραπεζική κατάθεση' και δεν έχουν εξοφληθεί σε 2 ημέρες, αυτές θα ακυρώνονται αυτόματα από το σύστημα του Καταστήματος και το προϊόν απελευθερώνεται προς πώληση σε άλλον αγοραστή.

3) Χρέωση σε πιστωτική ή χρεωστική κάρτα.

Οι πληρωμές με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα γίνονται μέσω του συστήματος Cardlink της Τράπεζας Eurobank και αφορά τις κάρτες: VISA, MASTERCARD, MAESTRO, VISA ELECTRON.

Η πληρωμή παραγγελίας με πιστωτική κάρτα καταχωρείται συνήθως 1 ημέρα μετά την εξόφλησή της από τον αγοραστή. Η επιστροφή χρημάτων από το λογιστήριο του Καταστήματος στην πιστωτική κάρτα του αγοραστή ολοκληρώνεται συνήθως 2 ημέρες μετά.


Ο αγοραστής είναι ενήμερος ότι το ωράριο καταχώρισης καταθέσεων από το Λογιστήριο του Καταστήματος είναι καθημερινές ημέρες 09.00 -15.00 και ότι δεν είναι εφικτό εκτός αυτού του χρονικού διαστήματος να αξιώνει την παραλαβή παραγγελίας του εάν αυτή δεν έχει επεξεργαστεί από το Λογιστήριο.

4)  ΠΛΗΡΩΜΗ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ 

Το φυσικό μας κατάστημα στην οδό Κολοκοτρώνη 86-88, Πειραιάς - Τ.Κ. 18535, είναι διαθέσιμο για παραλαβή και την πληρωμή προϊόντων κατόπιν ηλεκτρονικής παραγγελίας, από Δευτέρα έως και Παρασκευή από 09:00 π.μ. έως και 17:00 μ.μ.