ΩΡΑΡΙΟ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΛΟΓΩ COVID 19


Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, ότι και μετά τις σχετικές ανακοινώσεις για σταδιακό άνοιγμα των καταστημάτων, λειτουργεί καθημερινά το φυσικό μας κατάστημα για παραλαβή των ηλεκτρονικών παραγγελιών.

Το ωράριο λειτουργίας του καταστήματος για το κοινό θα προσαρμοστεί
Δευτέρα – Τετάρτη 10:00 έως 17:00 Σάββατο 10:00 έως 14:00
Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή 10:00 έως 19:00

Για τον περιορισμό των μετακινήσεων και την αποφυγή συνωστισμού και αναμονής θα σας προτείναμε την επιλογή αποστολής στον χώρο σας με τα ΕΛΤΑ COURIER τα οποία συνεργαζόμαστε, όμως στο πλαίσιο της πρωτοφανούς κατάστασης που διαμορφώνει η εμφάνιση του Covid 19, είναι αναπόφευκτο μερικές φορές να σημειωθούν και καθυστερήσεις εκ μέρους της Elta Courier στην παραλαβή των παραγγελιών σας και για τις οποίες δεν ευθύνεται το Κατάστημά μας.

Στην περίπτωση που είναι αναγκαία η μετάβαση και παραλαβή των προϊόντων από το φυσικό κατάστημα θα σας παρακαλούσαμε :

• Πριν την μετάβαση στο κατάστημα να έχει προηγηθεί ηλεκτρονικά η παραγγελία των προϊόντων.
• Η πληρωμή της παραγγελίας προτείνεται να γίνεται κατά την καταχωρησή της με πιστωτική κάρτα ή τραπεζική κατάθεση, για την αποφυγή χρήσης μετρητών.
• Η μετάβαση στο κατάστημα για την παραλαβή των προϊόντων να γίνεται τουλάχιστον 1 ώρα μετά την καταχώρηση της παραγγελίας και μετά από τηλεφωνική επιβεβαίωση της προετοιμασίας της, για την γρήγορη συναλλαγή κατά την προσέλευση στο κατάστημα