ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Χρόνος Αποστολής & Παραλαβής:

Παραλαβή από το Κατάστημα:

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, ότι και μετά τις σχετικές ανακοινώσεις για σταδιακό άνοιγμα των καταστημάτων, λειτουργεί καθημερινά το φυσικό μας κατάστημα για παραλαβή των ηλεκτρονικών παραγγελιών.

Το ωράριο λειτουργίας του καταστήματος για το κοινό θα προσαρμοστεί
Δευτέρα – Τετάρτη 10:00 έως 17:00 Σάββατο 10:00 έως 14:00
Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή 10:00 έως 19:00

Για τον περιορισμό των μετακινήσεων και την αποφυγή συνωστισμού και αναμονής θα σας προτείναμε την επιλογή αποστολής στον χώρο σας με τα ΕΛΤΑ COURIER τα οποία συνεργαζόμαστε.

Με ΕΛΤΑ Courier. 

Όλα τα προϊόντα που βρίσκονται "In Stock" στέλνονται καθημερινά από το Eshop μας, όμως στο πλαίσιο της πρωτοφανούς κατάστασης που διαμορφώνει η εμφάνιση του Covid 19, είναι αναπόφευκτο μερικές φορές να σημειωθούν και καθυστερήσεις εκ μέρους της Elta Courier στην παραλαβή των παραγγελιών σας και για τις οποίες δεν ευθύνεται το Κατάστημά μας.

Όλα τα προϊόντα που βρίσκονται "Out of Stock" αναγράφουν και τον εκάστοτε χρόνο παράδοσης στο Kατάστημα και τον χρόνο αποστολής και παράδοσης με Courier. 

Κόστος Αποστολής: 4,00 Ευρώ.

Οι αποστολές παραγγελιών σε όλη την Ελλάδα εκτελούνται με ΕΛΤΑ COURIER και το κόστος αποστολής όλων των παραγγελιών ανεξαρτήτως μεγέθους (βάρους ή όγκου) της παραγγελίας είναι 4,00 €.

 Κόστος Αντικαταβολής: 3,50 ευρώ

Όλες οι παραγγελίες που εξοφλούνται με την μέθοδο της αντικαταβολής έχουν ένα επιπλέον κόστος (πέραν του κόστους αποστολής) 3,50 € ανεξαρτήτως αξίας και μεγέθους (βάρους ή όγκου) της παραγγελίας.


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΤΑ COURIER

Το Κατάστημα συνεργάζεται αποκλειστικά με την εταιρία Ταχυμεταφορών «ΕΛΤΑ Courier». Παρέχει την δυνατότητα στον πελάτη να παραλάβει την παραγγελία του σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας κι αν βρίσκεται, ακόμα και στις πιο απομακρυσμένες περιοχές. Η περιοχή, η ύπαρξη ή μη καταστήματος της ΕΛΤΑ Courier σε αυτήν, όπως και παράγοντες που σχετίζονται με αργίες, απεργίες, καιρικές συνθήκες κ.α., πιθανώς να επηρεάσουν την εξέλιξη της παράδοσης.

Το Κατάστημα αποστέλλει εγκαίρως την παραγγελία του πελάτη με ταυτόχρονη ενημέρωση του αγοραστή και σε καμία περίπτωση δεν ευθύνεται για την οποιαδήποτε περαιτέρω καθυστέρηση.

Ως εκ τούτου η εξέλιξη της αποστολής, από την στιγμή αναχώρησης της από το Κατάστημα και έπειτα, δε θα πρέπει να επηρεάσει την αξιολόγηση των υπηρεσιών του Καταστήματος. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση του αγοραστή σχετικά με την ανεύρεση μίας αποστολής στο ηλεκτρονικό κατάστηματης GSMTEAM παρέχεται δυνατότητα παρακολούθησης της παραγγελίας μέσω διασύνδεσης με τα συστήματα της ΕΛΤΑCourier.

Ο πελάτης με την αποδοχή των όρων χρήσης κατά τη διαδικασία πραγματοποίησης της αγοράς του δηλώνει ότι συμφωνεί με την διαδικασία αποστολής της παραγγελίας του μέσω ΕΛΤΑ Courier. Η εταιρία ΕΛΤΑ Courier παρέχει υπηρεσία αποζημίωσης ζημιών και στην περίπτωση που ο πελάτης παραλάβει «χτυπημένο δέμα» πρέπει να ενημερώσει αυθημερόν την ΕΛΤΑ Courier καθώς και το τμήμα πωλήσεων του Καταστήματος, είτε γραπτώς είτε τηλεφωνικώς).

Δηλώνεται στο παρόν ρητά ότι σε περίπτωση που το Κατάστημα δεν ειδοποιηθεί αυθημερόν, δε θα υπάρχει η δυνατότητα αποζημίωσης του πελάτη από την εταιρία ΕΛΤΑ Courier.

Όσον αφορά τα έξοδα μεταφοράς με ΕΛΤΑ Courier ποικίλλουν αναλόγως με τον προορισμό της αποστολής, το βάρος και τον όγκο του προϊόντος (μήκος-πλάτος-ύψος). Λόγω της μεγάλης γκάμας προϊόντων και της πολυμορφίας των χαρακτηριστικών των προϊόντων, σε κάθε περίπτωση το Κατάστημα ελέγχει το κόστος μεταφορικών εξόδων της κάθε παραγγελίας πριν αυτή αποσταλεί και εάν και εφόσον αυτή διαφοροποιείται από το υπολογισμένο ποσό (των 4,00 Ευρώ που ισχύει για όλες τις παραγγελίες - αποστολές του Καταστήματος ανεξαρτήτου βάρους ή όγκου), το Κατάστημα διατηρεί το δικαίωμα ακύρωσης της παραγγελίας και δεσμεύεται με την ενημέρωση του αγοραστή για τους λόγους ακύρωσής της.